tisdag 26 april 2011

Mitt syrum!

I en sygrupp jag är med i så diskuterades det i hur våra rum/hörnor ser ut! Kommer nog aldrig få det helt städat och stilrent - så såhär ser det ut!! (Tog iaf tag i och städade lite igår!)

Hrm, innan städning (Det FINNS en strykbräda och ett tillklippningsbord därunder...)

I det tomma hålet i hyllan ska min stuvlåda stå - men den
var tydligen på vift!
Borde rensas upp här med, tids nog så...


Lite finare iaf!!

Jag använder mest strykbrädan till att stryka mindre bitar (har annars en extra) - så har tagit vara på utrymmet under!!

ett litet lager med fleece...

Under hyllan uppe till vänster tänkte jag sätta upp en avlång sortimentbox (tips på vart mottages tack! Biltema och Jula har inte sån jag letar efter) och ha mina plasttryckknappar i bla (den smarta idéen kom jag på efter att jag hade 3 påsar kvar att tömma - så just nu har jag ALLA blandade i en stor kakburk..)

"Vanliga" maskinenResten av maskinparken! (Overlock, kombi OL - med TopCover, sen står det en till Combi OL där, men den ska säljas - en annan OL bakom den - den har jag alltid inställd på rullfåll! och sen broderimaskinen!)

Har ett till trådställ att snickra ihop - dock så var bitarna så vinda - skulle egentligen reklamerat dem men orka! -

Div tillbehör

Å ojdå, bakom dörren gömde sig en hylla med massa mera tyger!

garderob i hallen med färdigsytt, samt div saker som ska med när man står någonstans! behöver en dubbelgarderob tror jag...

Å i gästrummet/förrådet så fanns det visst lite mera tyg...

3 kommentarer:

  1. Vilket härligt syrum!! Skrymslen och vrår och massa massa pysselsaker. Coooool maskinpark - avis :)

    SvaraRadera
  2. oj oj oj vad stort det ser ut! Många skrymslen som sagt. :) Men hyllorna med alla mönster ser ut att svikta lite grann. haha... Men du måste ju glömma bort vad du har i vissa lådor ibland! Har själv inte så där mycket plats att bre ut mig på, och jag glömmer hela tiden vad jag har och inte. ;) Men tack för att vi fick titta in!

    SvaraRadera