fredag 15 juli 2011

Täcksömsmaskin till salu!

Å en tredje till salu då!

Det är en Covermaskin som jag köpt begagnad i en symaskinsaffär i Borlänge för 7-8 år sedan. Dock så visste jag inte riktigt hur jag skulle göra med den, så istället för att lära mig den så köpte jag en ny :-D (Kombinations OL'en) några år senare!
Nu kan jag ju dock den och skulle gärna ha den kvar - men, lär ju inse att jag inte har platsen helt enkelt!

Har endast sytt coversömmen med denna, hittar inte kedjesömspressarfoten till den (vet inte om jag fick den med heller).

Lilla plastploppen som håller trådhållarna på plats (syns inte på bilden ser jag, kan ta ett nytt kort för den som vill ha) gick sänder vid en flytt - bröts av. Men den är limmad med superlim, så den sitter nu kan jag lova!
Pris; 2000kr, eller högstbjudande

Intresserad!? Frågor!? Kontakta mig på myspysklader@gmail.com

Självklart får du komma och prova om du vill, maskinen finns i Västerås.

1 kommentar:

  1. Finns den kvar?? Är lite intresserad... Maila gärna mig isf therese.rosen81@hotmail.com Fin blogg och fina kläder du syr!! / Tessan

    SvaraRadera