söndag 18 september 2011

Dagens loppis!

Inför dagens loppis i Västerfärnebo så hann jag inte alls sy så mycket som jag hade tänkt. Har inte haft så mycket ork alls de här två veckorna efter op, men nu så börjar det komma tillbaka! Igår blev det ett gäng mössor, vantar samt scarfar gjorda iaf!Imorn så ska jag sy alla namnmössor som ligger på beställning!

Sen blir det till att fortsätta att fylla lagret - nästa helg så är det barnloppis i Hedemora! Så hoppas på att få hem mera tyg innan dess - så mösslagret kan fyllas på (igen!). Vanthållare, tossor samt en varmare variant på bebismössa står på listan. Samt T-shirts, singoallor samt lite byxor! Vi får väl se vad jag hinner med. Med jobb, barn och hus så har jag ju tyvärr inte så mycket tid som jag önskar att jag hade!

Dock så måste jag säga att jag har en helt underbar make som stöttar mig i min hobby, annars så skulle det aldrig funka och skulle aldrig hinna sy något!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar