söndag 30 oktober 2011

Pyjamasar! + beställningstopp

Det har varit lite stiltje senaste veckan, har jobbat mera på mitt arbete - så har inte funnits så mycket sytid över. Jag har dessutom åter igen upptäckt att jag inte hinner sy det jag vill till våra egna barn =/ Så nu har jag bestämt mig för totalt beställningsstopp fram till åtminstone nya året. Vi får se!

Ni kommer dock att finna - och gör det redan nu - en massa MysPys kläder till salu på min shop på epla (http://epla.se/shops/myspysklader/) samt på lite loppisar/marknader - se listan till höger!
Jag kommer fortsätta att sy upp till försäljning, men jag syr det jag känner för! Annars så försvinner vitsen med det hela - det är min hobby, inget jag gör för att överleva! Däremot så är det välkommet med önskemål och idéer!!

Idag så har jag äntligen sytt pyjamasar till våra töser, nått jag tänkt jag skulle gjort sen tygerna från Tyskland kom hem!

Få se om de blir godkända imorgon!!

1 kommentar: