onsdag 21 december 2011

Julklappssömnad!

Ja, haha, det är ju två dagar kvar ju! Men, idag så började jag iaf att sy döttrarnas julklappar! (tillklippta sedan tidigare).

Först ut blev en klänning i 110cl till äldsta tjejen! Kommer tillhörande leggings till också!

Sen så blev det varsina långärmade tröjor - älskar detta tyget! 86/92cl och 110cl!
Lilltjejen ska få matchande velour byxor till - ett par lime och ett par i turkos. Stora ska få kjol istället (leggingsen till klänningen ska passa till kjolen och tröjan med tänkte jag!) - hon dissar alltför oftast mysbyxor nu - och har även ett gäng - så ingen idé att sy flera sånna!
Vi får se om jag hinner med något mer imorgon, eller om det bara blir kompletteringarna... Har så mycket jag vill sy till tjejerna! Så har tänkt att avsätta januari och februari för det tror jag! Kan hända att det dyker upp lite nytt i shoppen ändå! (har en del som ligger och väntar på att få komma ut med, men har inte haft tid/orkat). 

Min tids/brist på ork beror helt enkelt på att vi tänker utöka familjen i juni!! Så har planer på att hinna sy upp en massa bebiskläder med! Nått nytt måste ju lillparveln få med!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar