söndag 22 juli 2012

Ett till kalas - en till klänning!

Idag var det dags för ytterligare ett kalas! (barnkalas igår och släkten idag!) Stora tjejen - som fyllde fyra i måndags - ville ha en klänning i jordgubbstyget som kom från Tyskland häromveckan! Tanken var att alla tre skulle fått nya klänningar - de blev tillklippta alla iaf! - men hann bara med en.


Trots en liten tankevurpa igår kväll så blev den riktigt bra i modellen! Så pass bra att jag ska rita ner mönstret :-D Är nämligen en mix utav mitt mönster på singoalla tröja och ärmlös klänning (som är lite tajtare modell) - glömde dock den lilla detaljen att singoalla klänningar brukar vara lite vidare - därav jag endast gjort dem upp till 98/104cl - för jag tyckte det passade bäst så. Men den här modellen funkar fint i större storlekar tycker jag!! Så den kommer att sys i 86/92cl upp till 122/128cl tänkte jag - i olika tyger då!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar