tisdag 25 september 2012

Massor med tyg!

Ja, nu så har det rasat in en massa nytt tyg!! Först så kom det en stoooor kartong ifrån Tyskland i förra veckan! (var iofs inte bara mitt tyg däri - men hade nog hälften iaf!)

Det lilla paketet =) =)

En del av mitt tyg som var däri! (har även fått hem de rosa svamparna!)

Sen så var jag på resandes fot i helgen - passerade då Tygfabriken i Huskvarna så då passade jag på att fylla upp lagret lite till :-D
Nu är det "bara" att ta och tvätta allt tyg också innan det ska sys i det - tvättar dels för att bli av med överskottsfärgen (använder endast oparfymerat/allergitestat tvättmedel) samt dels för att dte inte ska krympa något mera när man sedan tvättar plagget!


Till utmaningen förra veckan så sydde jag även ett örngott - örngott har jag ju sytt förut - men ville testat att sy lite med lappar, det var jätteskojigt! Men lite pilligt att få till hörnen - men det gick! Testade även en ny söm jag inte testat tidigare - har kommit på att jag faktiskt har en hel del roliga sömmar på min "vanliga" maskin!!

bak

Så nu har lillkottan en ny fin kudde - får väl se om jag hinner komplettera med ett påslakan innan hon växer ur det...(har skurit ut ett i vagg/vagn storlek nämligen!)

Nu återstår det bara att hugga in i alla härliga tyger - har så många idéer på saker jag vill sy! Dock så är ju inte tiden något jag har överflöd av precis just nu... Men, det blir det det blir helt enkelt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar