fredag 4 januari 2013

Färgglatt!

Ja, haha, man måste ju ha färgglatt att skicka i med också!! Beställde extra stora för tygleveranserna!

Nu när jag startat eget så har jag nämligen blivit återförsäljare för Michas fina tyger!

Kommer att lägga upp en flik här framöver med dem! (Sambeställning samt förbokning av tyger finns just nu på Delatezz sida på Facebook)

Mitt företagsnamn är Delatezz så tygerna säljs under det, men jag syr under mitt märke MysPys kläder!  


Sen nått som är mindre roligt - häromdagen fick vi en vattenskada (pga fel av rörmokaren =() Samma dag skulle vi börja måla i det tilltänkta visningsrummet - som tur var hade jag tömt det dagarna innan!!
Sy som det ser ut just nu så blir det nog inga homepartys inom de närmsta månaderna =/ Men jag ska se om vi kan få till nått provisoriskt så det går att komma hem och handla ändå! Återkommer om detta! (naturligtvis så går det bra att maila och fråga om det ni ser på bloggen finns kvar!)

1 kommentar:

  1. Visst vill man ha färgglada påsar att skicka i oxå om man syr färgglada kläder! Fin blogg du har! LÄgger till dig i min bloglista så jag hittar hit igen!

    SvaraRadera