söndag 5 maj 2013

Vart ni finner mig i vår/sommar/höst!

Fick en fråga om jag blir med på årets Önsta Gryta fest - som jag först blev så glad för att de flyttat - eftersom den krockar med Syfestivalen jag ska vara med på i Borlänge i höst, meeeen, för att se att det är just den helgen vi åker på semester =( Så nej, tyvärr så blir jag inte med på Gryta :(

Jag blir med på Hälso och hantverksmässan som är i samband med Västerås marknad på Rocklunda - sista helgen i maj, har med både tyger & MysPys kläder då. 

Sen blir det nog lite mer ställen under sommaren som inte är spikade än!

Sista augusti är det dags för Ica Hökåsens familjedag - och som vanligt är jag med där - samt har Öppet Hus hemma dagen efter! (då jag endast får med några enstaka plagg på Ica dagen)


Sen går det självklart jättebra att höra av sig och boka en tid att komma hem och handla! Maila mig på min mail så kommer vi överens om en tid!

Nu på TORSDAG, den 9:e maj, så är det öppet hus mellan kl 14-17:00 hemma! Skicka ett mail om du/ni vill komma så återkommer jag med adressen!

4 kommentarer:

 1. Åh vad synd att du inte kan komma till Önsta Gryta festen i år! Hade hoppats på det, men förhoppningsvis hittar jag till dig i samband med Rocklunda marknad. Har missat dig i år som synd är, tex på Vallby friluftsmuseum loppis, såg i bloggen efteråt att du varit där på söndagen. Söker bland annat solhattar och bebiskläder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   ja, det var jättesynd att det krockade med vår semester - jag som blev så glad först att datumet var flyttat (då jag står på mässa den helgen i sept).

   Jag står inte ute på Västerås marknad - utan du hittar mig inne vid mässan! Håll utkik efter ett stort partytält därinne =)

   Njä, på Vallby har jag inte varit i år! =)

   Inga solhattar hinner jag tyvärr med - med mössor, scarfar, byxor och klänningar finns det iaf! Syr så mycket jag hinner!

   Radera
 2. En annan fråga, jag handlar mkt barnläkare och det blir mycket via nätet (ex Tradera och Facebook) eftersom en småbarnsförälder sällan har lyxen att shoppa i affärer :). Finns du på Tradera? Det finns många säljare där som syr eget och säljer, dregglisar exempelvis verkar gå bra där. kläder i retrotyger är eftertraktat, exempelvis onepieces. Att sälja dregglisar i set i coola tyger borde bli succé, med tanke att det är en "förbrukningsvara", inte kostar så mycket och en storlek passar alla osv.

  Hoppas jag får se mer av dig, älskar dina kläder!! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Finns inte på Tradera då man sällan får ut det man behöver få in för att det ska gå runt. Tyvärr.

   Däremot så håller jag sakta men säkert på att bygga upp en webshop - något som jag hoppas hinner fixa mera på under semestern!

   Så mer av mina kläder kommer du få se =) Tack så mycket =)

   Radera