söndag 2 december 2012

Nyheter!


Först och främst så vill jag återigen tacka alla nya och gamla kunder för en härlig - solig men kall - dag på Vallby! Dock så frös jag mindre idag än igår - pälsade på mig lite till idag =)

 Var så pass varm så jag tom kunde sy igen lite vändhål på några babyvantar! Alla kom inte med hem igen!
Sydde dessa söta farmer set i veckan.
Finns i strl 50/56cl (250kr) samt 62/68cl (275kr) - innefattar 1 byxa, 1 mössa samt 1 scarf i turkos, lime eller rosa!

Sen då till nyheten! Hann inte riktigt öppna posten i fredags - så gjorde det imorse. Däri låg ett kuvert från skattemyndigheten - jag är numera egen företagare! (igen!). Har återupptagit mitt företag Delatezz som jag startade -01, då sydde jag mestadels ändringar åt butiker i Borlänge. Sen flyttade jag hit till Västerås och lade ner sömnaden lite grann. När så vårt första barn var på g så började jag sy igen! När vår dotter kom (-08) så bestämde jag mig för att mina kläder får gå under "MysPys"!
Sen dess så har det bara utökats och tillslut blev hobbyverksamheten för stor och jag har nu tagit klivet ut! Kommer även bli återförsäljare för lite tyger!

Jag kommer dock fortfarande inte ta emot några beställningar - då vi som sagt har tre små tjejer som tar sin tid - så jag syr när andan faller på, önskemål är dock alltid välkomna!

2 kommentarer:

  1. Grattis till egenföretagandet!!! =) Helt underbart färgglatt var det här på din sida! =)

    SvaraRadera