fredag 7 december 2012

Små prematurmössor


Idag så var jag till lasarettet en sväng igen och överlämnade några små prematurmössor till Avd 69 i Västerås!


Strömming Design har sponsrat med tyg till blivande prematurmössor! Jättesnällt! Superhärliga, mjuka ekologiska tyger (fåren är GOTS certifierade också). 7

Så nästa sväng med minimössor kommer innehålla en massa sånna här!

2 kommentarer:

 1. Så du har också fått tyg från strömming design för att sy prematurprojekt? Hon har sponsrat mig med med dem tygerna för jag sysslar med samma projekt. Blev förälskad i tyget som var jättemysigt och mjukt. Dessutom extra bra för de små med ömtålig hud =)
  Kolla gärna in på min blogg för att se vad jag sytt av mitt tyg. =)
  MVH Mikaela

  SvaraRadera
 2. Hihi så du har också blivit sponsrad av strömming design med tyger. Håller på med samma projekt och har också blivit sponsrad. Blev överraskad över hur mjuka och lena tygerna var. Passar perfekt till så små barn med känslig hud =)
  Titta gärna in på min sida och se vad jag sytt av mina tyger =)
  MVH Mikaela

  SvaraRadera